Konya’da kamyonet devrildi! Serengül Erdil öldü 3 kişi yaralandı

Konya’da kamyonet devrildi! Serengül Erdil öldü 3 kişi yaralandı

Konya'nın Karapınar ilçesinde buzlanan yolda kontrolden çıkan kamyonet devrildi. Kazada kamyonette bulunan 17 yaşındaki Serengül Erdil yaşamını yitirirken, 3 kişi de yaralandı

Konya'nın Karapınar ilçesinde kontrolden çıkan kamyonet yola devrildi. Feci kazada 17 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Kamyonet yola devrildi

Kaza, Konya Adana karayolu Karapınar ilçesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Enes Yıldırımel (71) idaresindeki 42 YC 479 plakalı Mitsubishi marka kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi.

Genç kız ambulansta can verdi

Kazada araç sürücüsü Enes Yıldırımel ile araçta yolcu olarak bulunan Hanife Yıldırımel (66), Songül Erdil (18) ve Serengül Erdil (17) yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, ambulanslarla Karapınar Devlet Hastanesine kaldırılırken, henüz 17 yaşındaki Serengül Erdil yolda yaşamını yitirdi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konya’da kamyonet devrildi! Serengül Erdil öldü 3 kişi yaralandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.