Konya’da kaçakçılara baskın! 13 bin 500 litre akaryakıt ve 2 bin 225 paket sigara ele geçirildi

Konya'da kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyonda, bir iş yerinde akaryakıt aktaran bir tankerde 13 bin 500 litre kaçak akaryakıt, farklı bir iş yerinde ise satılmak üzere arabada bekletilen 2 bin 225 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

Konya'da polis ekiplerin akaryakıt kaçakçılara yönelik düzenlediği operasyonda, bir iş yerinde akaryakıt aktaran bir tankerde 13 bin 500 litre kaçak akaryakıt, farklı bir iş yerinde ise satılmak üzere arabada bekletilen 2 bin 225 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Operasyonlarda toplam 2 kişi gözaltına alındı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

SUÇÜSTÜ YAPILAN KAÇAKÇININ RAHAT TAVIRLARI GÖZDEN KAÇMADI

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Selçuklu İlçesi Zafer Sanayi Sitesinde akaryakıt kaçakçılığı yapıldığını tespit etmesi üzerine harekete geçti. Bir süre takibi sürdüren ekipler, akaryakıt tankerinin bir iş yerinde bulunan depoya kaçak akaryakıt aktarımı yaptığı esnada suçüstü yaptı. Polis ekiplerinin yaptığı baskında akaryakıt aktarımı yapan kişinin de rahat tavırları gözden kaçmadı.

Yapılan aramalarda toplamda 13.500 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

SİGARA DEPOSU OLARAK KULLANILAN ARAÇTAN 2.225 PAKET KAÇAK SİGARA ÇIKTI

Konya’nın Karatay İlçesinde ise bir işyeri sahibinin, işyerinin ilerisine park ettiği araçtan ara ara işyerine sigara getirerek sattığının ihbar edilmesi üzerine harekete geçen KOM Şube ekipleri, tespit ettikleri araçta arama yaptı. Yapılan aramada 2.225 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken 1 kişi gözaltına alındı.

KOM Şube ekiplerince Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçundan gözaltına alınan 2 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Konya’da 13 bin 500 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Konya’da 13 bin 500 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Konya’da 13 bin 500 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.