Konya'da kaçak göçmen operasyonu!

Konya'da kaçak göçmen operasyonu!

Konya polisi 81 ilde düzenlenen 'Göçmen Kaçakçılığı Uygulaması' kapsamında 247 araç ve 13 otobüsü denetledi. Denetimlerde yabancı uyruklu 12 kişiye ceza kesildi, göçmen kaçakçılığı suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi cezaevine teslim edildi

81 ilde gerçekleştirilen "Göçmen Kaçakçılığı Uygulaması" kapsamında Konya'da gerçekleştirilen denetimlerde yabancı uyruklu 12 kişiye cezai işlem uygulanırken, göçmen Kaçakçılığı suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişide yakalanarak gözaltına alındı.

81 ilde gerçekleştirilen "Göçmen Kaçakçılığı Uygulaması" ile eş zamanlı olarak Konya'da yapılan çalışmalarda 247 araç ve 13 otobüs denetlendi.

Resim

Polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimde yabancı uyruklu 11 kişiye yasa dışı yollarla ülkeye giriş yapmaktan, 1 şahsa ise yabancı şahısların ülkede kalmasına imkan sağlama suçundan işlem yapıldı. 

Resim

Göçmen Kaçakçılığı suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişide yakalanarak gözaltına alındı. 

Resim

Konya İl Emniyet Müdürlüğü açıklamasında, "30.01.2021 Tarihinde ülke genelinde gerçekleştirilen "Göçmen Kaçakçılığı Uygulaması" ile eş zamanlı olarak ilimizde yapılan çalışmalarda: (247) Araç ve (13) otobüs denetlenmiş, Yabancı uyruklu (11) şahsa yasa dışı yollarla ülkeye giriş yapmaktan, (1) Şahsa yabancı şahısların ülkede kalmasına imkan sağlama suçundan işlem yapılmış, Göçmen Kaçakçılığı suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan (3) şahıs yakalanarak, cezaevine teslim edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.