Konya'da işlenen Büyükşen cinayetinde cinayeti işlediği için tutuklanan Afgan Çoban serbest bırakıldı

Konya'da işlenen Büyükşen cinayetinde cinayeti işlediği için tutuklanan Afgan Çoban serbest bırakıldı

Konya'da 2018 yılında Necla ve Metin Büyükşen çiftinin ölümüyle sonuçlanan cinayette şok gelişme yaşandı. Cinayeti işlediği düşünülen Afgan çoban serbest bırakıldı.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesinde yaşayan 3 çocuk babası Metin Büyükşen ve eşi Nejla Büyükşen 3 Eylül 2018 günü kar maskeli saldırgan tarafından evlerinde vurularak öldürüldü.

TEK KURTULAN O OLDU

Çiftin kızları Fatma Büşra ise saldırgandan ölü taklidi yaparak kurtuldu. Çiftin doktor oğulları Osman Büyükşen'in Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkıp, konunun tekrar gündeme gelmesi üzerine jandarma bünyesinde özel ekip kuruldu.

4 TUTUKLU VARDI

Çalışmalar sonrası yapılan operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden Esra Taş, sevgilisi Abdullah Başdemir(46) ile onlara yardım ettikleri öğrenilen Zekeriya Okşen, kuzeni Mustafa Okşen ile Afgan uyruklu Abdulhamid Uzbek tutuklandı.

TAHLİYE KARARI ÇIKTI

Kuvvetli suç şüphesi ile 'kasten öldürme' suçundan 3 ay önce tutuklanan Afganistan uyruklu Abdulhamid Uzbek soruşturma sürerken adli kontrol kararıyla bulunduğu cezavinden tahliye edildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.