Konya'da iş yerine sahte deterjan operasyonu! Marka ambalajında 4 bin kilo..

Konya'da iş yerine sahte deterjan operasyonu! Marka ambalajında 4 bin kilo..

Konya'da sahte deterjan üretimi yaptığı tespit edilen bir iş yerine düzenlenen operasyonda birçok markaya ait satışa hazır halde 3 bin 933 kilogram sahte toz deterjan ele geçirildi. Bir şahıs hakkında adli işlem başlatıldı

Konya'da sahte deterjan üretimi yaptığı tespit edilen bir iş yerine düzenlenen operasyonda birçok markaya ait satışa hazır halde 3 bin 933 kilogram sahte toz deterjan ele geçirildi. Bir şahıs hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Konya polisinin devletin vergi kayıplarının önüne geçmek, vatandaşların sağlığı ile oynayıp sahte ve kaçak ürünlerle haksız kazanç elde etmek isteyenlerle mücadelesi sürüyor. Bu kapsamda il genelinde birçok operasyonda çok sayıda kaçak ürün ele geçiren ekipler bir taraftan sahte ürün operasyonlarına da devam ediyor.

Konya’nın Karatay İlçesi Köprübaşı Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde sahte deterjan üretildiği ihbarı geldi. İhbarı değerlendiren Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Hisarkent Sokak üzerindeki iş yerine operasyon düzenleyen ekipler birçok markaya ait satışa hazır halde 3 bin 933 kilogram sahte toz deterjan ele geçirdi. Deterjanları üreterek piyasaya sürmek isteyen bir şüpheli yakalandı. Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

sa.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.