Konya'da iş yerinden hırsızlık yaparken suçüstü yakalandılar! 3 gözaltı, 1 tutuklama

Konya'da iş yerinden hırsızlık yaparken suçüstü yakalandılar! 3 gözaltı, 1 tutuklama

Konya'nın Kulu ilçesinde bir iş yerinin tel örgüyle çevrili alanından hurdalık malzemeleri çalan 3 şüpheli polisi görünce kaçmaya başladı. Yakalanarak mahkemeye sevk edilen hırsızlardan 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi

Konya'nın Kulu ilçesinde bir iş yerinin tel örgüyle çevrili alanından hurdalık malzemeleri çalan 3 hırsız polis tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i tutuklanırken, 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, Konya'nın Kulu ilçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir şirkete ait iş yerinin tel örgü ile çevrili alanından hurdaların çalındığını fark eden güvenlik görevlisi polise ihbarda bulundu.

POLİSİ GÖRÜNCE KAÇMAYA BAŞLADILAR

Harekete geçen asayiş ekipleri, kendilerini görünce kaçmaya başlaya şüphelilerin peşine düştü. Çaldıkları malzemeleri bırakıp kaçan 3 şüpheliden D.E. yakalanarak gözaltına alındı. Kaçan 2 şüpheliyi de yakalamak için bölgede araştırma başlatan polis ekipleri, K.E. ve S.K.'yi de yakalayarak gözaltına aldı.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Polisteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden D.E., tutuklanırken, diğer şüphelilerin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.