Konya'da İlginç Hava Durumu: Kardelenler Karsız Çiçek Açtı

Konya'da İlginç Hava Durumu: Kardelenler Karsız Çiçek Açtı

Konya'da Kış Beklenen Zamanda Gelmedi, Kardelenler İlginç Bir Durumla Karşılaştı

Konya'ya Kış Gelmedi

Konya, küresel iklim değişikliğinin etkisi altında kış mevsiminden beklenen yağışları bir türlü alamıyor. Kardelen çiçekleri, beklenen kar yağışıyla açtı ancak eriyen karın ardından açıkta kaldı. Kent merkezinde neredeyse hiç yağış görülmezken, çiftçiler kış mevsiminin tarım alanları için endişe verici bir şekilde geçtiğini düşünüyor.

06-subat-2024-konya-hava-durumu.jpg

Konya'da Sıcaklık Rekorları Kırılıyor

Konya'da yeni hafta için yapılan hava tahminleri, şaşırtıcı sıcaklıkları beraberinde getiriyor. Pazartesi günü gündüz saatlerinde 10 dereceyi bulması beklenen hava, kış mevsiminin etkisini gösteremiyor. Salı günü ise termometre 13 dereceyi göstererek sıcaklık rekorunu yeniliyor.

07-subat-2024-konya-hava-durumu.jpg

Çarşamba Günü Sıcaklık Tarih Yazıyor

Konya'da çarşamba günü hava sıcaklığı 16 dereceye kadar yükselecek, bu da daha önce ölçülen en yüksek sıcaklık değerini yakalayacak. Ancak, bu sıcaklıkların beklenen kış manzarasının çok uzağında olduğu gözlemleniyor.

08-subat-2024-konya-hava-durumu.jpg

Perşembe Günü Kapalı Hava ve Beklenen Yağış

Konya'da haftanın ortasında beklenen yağış, Perşembe günü kapalı bir hava ile gerçekleşecek. Hava sıcaklığının 14 derece olması beklenirken, nem oranı yüzde 95'e kadar yükselecek. Ereğli ve Halkapınar çevreleri ile Niğde sınırlarında ise kar yağışı beklentisi bulunuyor.

09-subat-2024-konya-hava-durumu.jpg

Konya'da Kardelenler İlginç Bir Durumla Karşılaşıyor

Konya'da kış mevsimi beklendiği gibi gelmeyince, kardelen çiçekleri de beklenmedik bir durumla karşı karşıya kaldı. Kar yağışının ardından açan kardelenler, eriyen karın etkisiyle toprak üstünde kaldı. Bu durum, iklim değişikliğinin etkilerini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.