Konya’da ikinci dalga zehir operasyonu! Çoğu salıverildi

Konya’da ikinci dalga zehir operasyonu! Çoğu salıverildi

Konya polisi zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Akşehir'de gerçekleştirilen ikinci dalga uyuşturucu operasyonunda 8 zanlı daha gözaltına alındı. Uyuşturucu satıcılığı yaptığı tespit edilen şüphelilerden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi

Konya'nın Akşehir ilçesinde daha önce gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 14 zanlı gözaltına alınmış, 12'si serbest bırakılmıştı. 8 şüphelinin daha gözaltına alındığı ikinci dalga operasyonda uyuşturucu satıcılığı yaptığı tespit edilen şüphelilerden 3'ü tutuklandı, 5'i ise serbest bırakıldı.

Birinci dalga: 14 gözaltı 2 tutuklama

Edinilen bilgiye göre, Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Akşehir Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, 12 Ocak 2022 tarihinde düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 14 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden 10 kişi serbest bırakılırken; 2'si tutuklandı, 2'si de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İkinci dalgada 3 tutuklama 5 serbest

Bu operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin ifadelerinden yola çıkarak çalışmalarını genişleten Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığının kararı ile ikinci kez operasyon düzenledi. 8 kişinin gözaltına alındığı ikinci dalga operasyonda, şüphelilerden N.K., İ.S., E.K., U.K. ve M.G. haklarında yapılan işlem sonrası ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Uyuşturucu satıcılığı yaptığı tespit edilen şüphelilerden E.G., İ.G. ve G.B. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.