Konya'da iki araç kafa kafaya çarpıştı! Tramvay seferleri aksadı

Konya'da iki araç kafa kafaya çarpıştı! Tramvay seferleri aksadı

Konya'da bir otomobil ve minibüs tramvay durağı yakınındaki trafik ışıklarında kafa kafaya çarpıştı. İddiaya göre ışık ihlali nedeniyle meydana gelen kazada 1 sürücü yaralanırken, tramvay hattına giren araç sebebiyle seferler bir süre aksadı

Konya'nın Karatay İlçesi Fetih Caddesi kavşağında bir otomobil ve minibüs tramvay durağı yakınındaki trafik ışıklarında kafa kafaya çarpıştı. İddiaya göre ışık ihlali nedeniyle meydana gelen kazada 1 sürücü yaralanırken, tramvay hattına giren araç nedeniyle seferler bir süre aksadı.

Kaza saat 14.45 sularında Konya'nın Karatay ilçesi Fetih Caddesinde meydana geldi. Bir minibüs ve otomobilin iddiaya göre ışık ihlali nedeniyle kafa kafaya çarpıştığı kazada çarpışmanın şiddetiyle yoldan çıkan otomobil tramvay durağına daldı.

kazakonya3.jpg

Tramvay durağı yanındaki trafik ışıklarında yaşanan kaza nedeniyle trafik ve tramvay seferleri bir süre aksarken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

kazakonya2.jpg

Kazada yaralanan bir otomobil sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazaya trafik ile itfaiye ekipleri müdahalede bulundu. Tramvay seferlerinin bir süre aksadığı kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

kazakonya.jpg

kazakonya4.jpg

kazakonya5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.