Konya'da iftar saati korkunç olay! Genç kadın sokak ortasında vuruldu, çocuğu kaçırıldı

Konya'da iftar saati korkunç olay! Genç kadın sokak ortasında vuruldu, çocuğu kaçırıldı

Son dakika haber! Konya'da iftar saatinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Genç bir kadın Eski Garaj civarlarında sokak ortasında kanlar içinde yere yığılırken, çevredekilerin ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi

Son dakika haber! Konya'nın Karatay ilçesi Eski Garaj Civarında kimliği öğrenilemeyen bir kadın kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı kadının Konya Şehir Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

Görgü tanıklarından öğrenilen ilk bilgiye göre, adam göğsünden ve kafasından iki kurşunla kadını vurdu. Kanlar içerisinde yere yığılan kadın ağır yaralı olarak yoğun bakımda tedavi altına alınırken, silahlı saldırganın kadının yanından çocuğunu alarak kaçtığı öğrenildi.

Olay akşam saatlerinde Konya'nın Karatay İlçesi Eski Garaj mevkiyinde iftara yakın zamanda meydana geldi. 33 yaşındaki eşi Ebru Gürpe'ye iki el ateş ederek ağır yaralayan Yılmaz G. eşi kanlar içinde yol ortasında yatarken kızını alarak kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve 112 acil servis ekipleri yaralı kadını Konya Şehir Hastanesi Acil servisine kaldırıldı. Hayati tehlikesi olduğu öğrenilen genç kadın Konya Şehir Hastanesi yoğun bakımında tedavi altına alındı.

Emniyet güçleri kaçan kocayı kısa sürede yakalayarak göz altına alırken, genç kadın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

cinayet.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.