Konya'da hırsızın pişkinliği pes dedirdi! Mesaiye gider gibi gitti inşaatı böyle soydu

Konya'da yakalanan hırsız pişkinliğiyle pes dedirtti. Mesaiye gider gibi iki gün üst üste aynı inşaatın içine kadar aracıyla giren ve 03.00 ile 05.00 arasında alüminyum çıtaları toplayan hırsız önce kameralara sonra polise yakalandı

Konya'da 2 gün akşam boyunca cadde üzerinde bekleyip sabaha karşı aynı inşaattan demir malzeme çalan Barış K., güvenlik kameralarından yola çıkan polis ekiplerince gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan pişkin hırsız tutuklandı.

ARACIYLA İNŞAATA GİRİP SABAHA KARŞI ALÜMİNYUM ÇITALARI ÇALDI

Olay, Konya'nın Selçuklu ilçesi Sancak Mahallesi'nde bulunan bir inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaat alanında 2 gün boyunca üst üste malzemelerin çalındığı ihbarı üzerine Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

İnşaatın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, bir kişi 2 gün boyunca akşam saatlerinde cadde üzerinde aracıyla bekleyip, inşaat alanını izlediği ve gece saat 03.00 ile 05.00 arası inşaat alanındaki alüminyum çıtaları topladı.

EDS'DEN TESPİT EDİLDİ, İKİ SAATTE YAKALANDI

Daha sonra aracını inşaat alanının içine kadar getirip, dakikalar içinde malzemeleri yükleyerek uzaklaştığı görülüyor. Yapılan plaka tespitinden aracın Barış K.'ya ait olduğunu belirleyen polis ekipleri, ihbardan 2 saat sonra aracın EDS sisteminden geçişini tespit etti.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Şüpheli Barış K., polis ekipleri tarafından Selçuklu'da yakalanarak gözaltına alındı. İnşaat alanından yaklaşık 10 bin lira değerinde alüminyum çıta çalan Barış K. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya'da hırsızın pişkinliği pes dedirdi! Mesaiye gider gibi gitti inşaatı böyle soydu

Konya'da hırsızın pişkinliği pes dedirdi! Mesaiye gider gibi gitti inşaatı böyle soydu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.