Konya'da herkes uyurken onlar ortaya çıkıyor! Binlerce liralık zarar

Konya'da herkes uyurken onlar ortaya çıkıyor! Binlerce liralık zarar

Soğuk günler yaşayan Konya'da gece saatlerinde uyuyup sabah uyanan vatandaşları kötü sürprizler bekliyor. Gece yaşananlar özellikle sürücüleri tehlikeye atıyor. Vatandaş ise önlemini kendi alıyor.

Şehrin her yıl başına bela olan hırsızlar yine ortaya çıktı. Şehirde gece saatlerinde ortaya çıkan hırsızlar kanalizasyon giderlerinin üstünde bulunan mazgallara çalarak ortadan kayboluyor.

Konya'nın birçok bölgesinde mazgallar plastik muadilleriyle değiştirildi. Değiştirilmeyen bazı bölümler ise hırsızların radarına girmiş durumda.

Gözden uzak bölgelerde bulunan mazgalları alan hırsızlar vatandaşların başına dert açtığı gibi her yıl binlerce liralık zarar ortaya çıkarıyor.

konya-mazgal-hirsiz.jpgkonya-mazgal-hirsiz-2.jpgkonya-mazgal-hirsiz-3.jpg

Sürücüler zaman zaman mazgalı çalınan kanalizasyon çukurlarına araçlarını düşürüyor.

Geçtiğimiz yıllarda bazı yerel yönetimler çareyi kaynak yapmakta bulmuştu. Buna dahi çözüm bulan hırsızlara nasıl bir önlem alınacağı ise merak konusu haline gelmiş durumda.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum