Konya'da hayvan hırsızlığı operasyonu! 4 kişi yakalandı

Konya'da hayvan hırsızlığı operasyonu! 4 kişi yakalandı

Konya'da bir besi çiftliğinden 6 büyükbaş hayvanın çalındığı ihbarı üzerine harekete geçen Jandarma düzenlediği operasyonla, hırsızlık olayına karışan 4 kişiyi gözaltına aldı. Bulunan iki ineğini teslim alan aile ekiplere dua etti

Konya'nın Bozkır ilçesine bağlı Küçükhisarlık Mahallesi'nde bir besi çiftliğinden 44 gün önce çalınan 6 büyükbaş hayvan ve hırsızların peşine düşen Jandarma 4 kişiyi gözaltına aldı.

28 Aralık 2020'da 6 adet büyükbaş hayvanın çalındığı ihbarı üzerine harekete geçen Bozkır İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 44 gün sonra çalınan hayvanlardan ikisinin bir çiftlikte olduğunu tespit etti.  

h.jpg

Yapılan araştırmalarda, hayvan hırsızlığına karıştıkları ileri sürülen A.G, M.R, M.Ö ve B.Ş. düzenlenen operasyonla yakalandı.

hhhhhhhhhh.jpg

İki büyükbaş hayvanın Konya'nın Bozkır ilçesinde çalınan hayvanlardan olduğunu tespit eden jandarma ekipleri, hayvanları sahibine teslim etti. 

hhhhhhhhhhh.jpg

Hayvanlarını teslim alan İbrahim Bülbül, "İki ineğimiz bulundu. Devletimiz, komutanımız ve jandarmalarımız sağ olsun, Allah onlardan bir değil bin kere razı olsun. İneklerimizin ikisini buldular diğer ikisini de inşallah bulacaklardır" ifadelerini kullandı.

hh.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum