Konya'da hareketli anlar! Suç makinesi hırsız mezarlıkta yakalandı

Konya'da bir binanın bahçesinden güpegündüz kömür sobası çalan şahıs güvenlik kameralarından tespit edildi. Çok sayıda suçtan kaydı olan Cüneyt Rahim Sayar, polis kovalamacasında kıstırıldığı mezarlıkta yakalandı

Konya’da çok sayıda hırsızlıktan suç kaydı olan şahıs, gündüz vakti bir binanın bahçesine girerek müştemilattaki sobayı çaldı. Kamera görüntülerinden hırsızı tespit eden polis ekipleri, şahsı kısa sürede yakaladı. Adliyeye sevk edilen Cüneyt Rahim Sayar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sakarya Mahallesi, Bülbüldere sokak üzerinde vatandaşların hırsızlık ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Bir binanın bahçesindeki müştemilattan metal kömür sobası çalan şahıs güvenlik kamerası görüntülerinden kısa sürede tespit edildi.

SUÇ MAKİNESİ HIRSIZ, MEZARLIKTA YAKALANDI

Şüphelinin, hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı olan Cüneyt Rahim Sayar isimli şahıs olduğunu tespit eden polisler, şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Karatay İlçesi Tatlıcak Mahallesi üzerinde şahsı gören ekiplerle şahıs arasında kısa süreli kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sonucunda şahıs Tatlıcak Mezarlığı içerisinde kıskıvrak yakalandı.

Çok sayıda hırsızlık suçundan kaydı olan Cüneyt Rahim Sayar, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.