Konya'da hareketli anlar! Milli Savunma Bakanlığı 3. Ana Jet Üs Komutanlığı'na inen uçakları açıkladı

Milli Savunma Bakanlığı, Konya semalarında görülen dev uçakların kaynağını açıkladı. Konya 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığına intikal eden uçakların görüntülerini paylaşan MSB, "dost ve müttefik ülke uçakları" bilgisini paylaştı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 'Anadolu Kartalı Eğitimi'ne katılacak Hava Kuvvetlerine ait uçaklar ile dost ve müttefik ülke uçaklarının Konya 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığına intikal ettiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı, 20 Haziran-1 Temmuz 2022 tarihleri arasında icra edilmesi planlanan "Anadolu Kartalı Eğitimi"ne katılacak Hava Kuvvetlerine ait uçaklar ile dost ve müttefik ülke uçaklarının Konya 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığına intikallerinin gerçekleştiğini duyurdu.

Bakanlığın resmi sosyal medya hesabından yapılan videolu açıklamada şu ifadelere yer verildi:

20 Haziran-1 Temmuz 2022 tarihleri arasında icra edilmesi planlanan “Anadolu Kartalı Eğitimi”ne katılacak Hava Kuvvetlerimize ait uçaklarımız ile dost ve müttefik ülke uçaklarının Konya 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığına intikallerinden görüntüler…

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.