Konya'da halk pazarında satışı yasak bıçaklar yakalandı! 4 gözaltı

Konya'da halk pazarında satışı yasak bıçaklar yakalandı! 4 gözaltı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde kurulan halk pazarında denetim yapan polis ekipleri, çok sayıda satışı yasak muşta, sustalı ve kelebek bıçak ele geçirdi. Suç aletleri bulundurduğu ve sattığı belirlenen 4 kişi hakkında adli işlem yapıldığı öğrenildi

Konya'nın Seydişehir ilçesinde kurulan halk pazarında denetim yapan polis ekipleri, çok sayıda satışı yasak muşta, sustalı ve kelebek bıçak ele geçirdi. Olayla ilgili 4 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Konya'nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen kavga olaylarında kullanılan yasaklı suç aletlerinin teminini zorlaştırmak ve satıcılarla ilgili gerekli işlemleri yerine getirebilmek amacıyla Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekiplerince ilçenin kapalı pazar yerinde denetimler gerçekleştirildi.

Yapılan aramalarda 4 ayrı pazar tezgahında satışa sunulan muşta, sustalı ve kelebek tarzı suç aletleri ele geçirildi. Suç aletleri bulundurduğu ve sattığı belirlenen 4 kişi hakkında ise adli işlem yapıldı.

Yapılan açıklamada, daha huzurlu ve güvenli bir ilçe için Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlerinin suç ve suçlularla mücadelesinin duraksamadan devam edeceği vurgulandı.

Seydişehir’de halk pazarında asayiş denetimleri

Seydişehir’de halk pazarında asayiş denetimleri

Seydişehir’de halk pazarında asayiş denetimleri

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.