Konya'da hafta sonu yoğunluğu kazalara davetiye çıkardı!

Konya'da hafta sonu yoğunluğu kazalara davetiye çıkardı!

Konya'da hafta sonu yine kazalarla başladı. Mevsimin son sıcak günlerini fırsat bilen vatandaşlar Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerinde trafik yoğunluğu oluştururken, kazalar hafta sonunu zehir etti. Kent Plaza karşısındaki kazada maddi hasar oluştu

Konya şehir merkezinde hafta sonu yine kazalarla başladı. Mevsimin son sıcak günlerini fırsat bilen vatandaşlar kentin Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerinde trafik yoğunluğu oluştururken kazalar vatandaşların hafta sonunu adeta zehir etti.

Konya şehir merkezinde hafta sonu yine kazalarla başladı. Mevsimin son sıcak günlerini fırsat bilen vatandaşlar son iki günü kalan Konya Kitap Günleri ve Kılıçarslan Meydanındaki Konya Bisiklet Festivaline akın ederken kentin bir çok noktasında trafik yoğunluğu oluştu.

Selçuklu İlçesi Kent Plaza karşısında meydana gelen kazada hafif ticari araç ve otomobil çarpıştı. Hasarlı trafik kazasında yaralanan olmaması yüreklere su serpti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.