Konya'da güpegündüz hırsızlık! İş yerinin yanından alıp gittiler

Konya'da güpegündüz hırsızlık! İş yerinin yanından alıp gittiler

Konya'da sabah iş yerinin yanına park ettiği motosikletini iş çıkışı bulamayan Vahap Toğal, polise şikayetçi oldu. Ekipler hırsızları aramak için çalışma başlatırken, Toğal, motosikletini bulan ya da yerini bildirenleri de ödüllendireceğini söyledi

Konya'nın Kulu ilçesinde bir iş yerinin yanına park edilen motosiklet, gündüz vaktı kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı.

Olay, Kulu ilçesi Kemaliye Mahallesi Olofpalme Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah iş yerine gelen Vahap Toğal, 42 GG 602 plakalı motosikletini iş yerinin yanında bulunan alana park etti. Gün boyu iş yerinde çalışan Vahap Toğal, akşam çıkışında park ettiği motosikletini yerinde bulamayınca polise haber verdi. Adrese gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından motosikleti çalan şüpheli veya şüphelileri tespit etmek için çalışma başlattı.

Motosikletinin değerinin yaklaşık 8 bin lira civarında olduğunu söyleyen Vahap Toğal, motosikletinin bulunmasını ve hırsızın yakalanmasını istiyor. Toğal, ayrıca motosikletini bulan ya da yerini bildirenleri de ödüllendireceğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.