Konya'da güneşli günler bitiyor! Yağmur yağacak mı? 10 - 14 Mart hava durumu

Konya'da güneşli günler bitiyor! Yağmur yağacak mı? 10 - 14 Mart hava durumu

Meteoroloji Konya için son tahminlerini paylaştı. Konya'da bugün hava öğle saatleri itibariyle kapalı. Peki kışı kurak geçiren Konya'da yağmur yağacak mı? Kent yarın itibariyle yağışlı havanın etkisi altına girecek. İşte 5 günlük Konya hava durumu...

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü'nün son hava durumu tahminlerine göre Konya'da 10 Mart Cuma (bugün) hava öğle saatleri itibariyle kapalı. Peki kışı kurak geçiren Konya'da yağmur yağacak mı? Kent 11 Mart Cumartesi (yarın) itibariyle yağışlı havanın etkisi altına girecek. İşte 5 günlük Konya hava durumu tahminleri...

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde illerini kapsayan 8. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi verilerine göre, hava parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgede hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Konya'da rüzgar, genellikle güneyli yönlerden orta kuvvette ve kuvvetlice, öğle saatlerinden itibaren bölgenin batı kesimleri ve yükseklerinde yer yer kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

KONYA 10 MART CUMAR SAATLİK HAVA DURUMU:

Konya'da bugün hava parçalı çok bulutlu ve öğleden sonra kapalı. Öğle saatleri itibariye rüzgar güneyden kuvvetli esecek. Termometreler en düşük 9 en yüksek 19 dereceleri gösterecek.

konyasaatlikhava.jpg

KONYA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük tahminlerine göre hava sıcaklığının 10 Mart Cuma (bugün) hava sıcaklığı 5 ila 19 derece, 11 Mart Cumartesi günü sağanak yağışlı 5 ila 17 derece, 12 Mart Pazar günü yağmurlu 6 ila 15 derece, 13 Mart Pazartesi yağmurlu 7 ila 8 derece, 14 Mart Salı günü ise yağmurlu 5 ila 11 derece aralığında olacağı tahmin ediliyor.

konya5.jpg

TÜRKİYE GENELİ 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN HARİTASI:

10 Mart Cuma

11 Mart Cumartesi

12 Mart Pazar

13 Mart Pazartesi

14 Mart Salı

KONYA, KARAMAN, AKSARAY, NİĞDE METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.