Konya'da 'Güle Oynaya Camiye Gel' heyecanı sürüyor! Başkan Altay'dan bisiklet alamayan çocuklara yeni açıklama

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, 'Güle Oynaya Camiye Gel' projesinde bisiklet hak eden çocukların yüzde 59’una bisikletlerini teslim ettiklerini belirterek, dağıtım noktalarına gelemeyenler için tekrar bir duyuru yapacaklarını açıkladı

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Müftülüğü işbirliğiyle düzenlenen 'Güle Oynaya Camiye Gel' projesi kapsamında, 25 Haziran’a kadar kayıt yaptıran ve 1 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arasında 60 günde, 40 gün sabah namazına aileleriyle birlikte camiye gelen 2012 ve 2013 doğumlu çocuklara verilecek hediye bisikletlerin dağıtımı devam ediyor.

TEKRAR DUYURU YAPILACAK

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'dan 'Güle Oynaya Camiye Gel'le ilgili yeni bir açıklama geldi. Başkan Altay, bisiklet hak eden çocukların yüzde 59’una bisikletlerini teslim ettiklerini belirterek, dağıtım noktalarına gelemeyenler için tekrar bir duyuru yapılacağını açıkladı.

Resim

BAŞKAN ALTAY'DAN AÇIKLAMA

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesaplarından yaptığı videolu paylaşımda, "Güle Oynaya Camiye Gel projemizde bisiklet hak eden gençlerimizin %59’una kısa zamanda bisikletlerini teslim ettik. Dağıtım noktalarına gelemeyenler için tekrar bir duyuru yapacağız" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum