Konya’da gözler 9 Şubat Çarşamba’ya çevrildi! 36 saat sürecek çok güçlü bir kar yağışı geliyor

Konya’da gözler 9 Şubat Çarşamba’ya çevrildi! 36 saat sürecek çok güçlü bir kar yağışı geliyor

Konya’ya kar yağışı yeniden geliyor. Meteoroloji İşleri’nin tahminlerine göre şehre Salı günü yağmur geliyor. Çarşamba günü ise kar yağışı kesin gibi görünüyor. Dış kaynaklara göre kar yağışı Konya genelinde çok güçlü hissedilecek.

Kar yağışına doyan Konya için Meteoroloji tahminleri yayınlandı. Soğuk günleri geride bırakmış görünen Konya’da yeni hafta için yeni kar tahminleri var. İşte Konya’nın son hava durumu tahminleri.

SICAK HAVA SÜRÜYOR

Geçtiğimiz haftalarda Konya’ya eski kış günlerini hatırlatan soğuk havalar şehirden uzaklaştı. Zaman zaman ve özellikle gece saatlerinde soğuyan hava güneşle birlikte daha soğuk hissedilse de bu durum kapalı mekânlara yarıyor.

Konya’da haftanın ilk mesai günü Pazartesi hava sıcaklığı sabah saatlerinde eksi 4 derecelerde olacak. En yüksek sıcaklığın 7 dereceye kadar çıkacağı Konya’da Pazar gece saatlerinden itibaren sis çökmeye başladı. Memleket.com.tr editörünün derlediği bilgilere göre Konya’da Pazartesi günü gündüz saatlerinden itibaren güneşli bir hava hâkim olacak.

konya-hava-durumu-kar-geliyor.jpgkonya-kar-meteoroloji-tahmin.jpg

8 Şubat Salı günü Konya’ya yağmur ve karla karışık kar tahminleri bulunuyor. Salı günü gün bitiminden itibaren etkili olması beklenen yağışla birlikte hava sıcaklığının 3 derecelerde seyretmesi bekleniyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise kar kütleleri Konya şehir merkezinde tamamen etkili olacak.

9 ŞUBAT ÇARŞAMBA KONYA HAVA DURUMU

9 Şubat Çarşamba günü Konya’nın tamamında kar yağışı etkili olacak. Çok güçlü gelmesi beklenen kar yağışı nedeniyle ekipler şimdiden hazırlıklara başladı. Kar yağışının 10 Şubat Perşembe günü gün ortasına kadar devam etmesi tahminler arasında.

Bu yağışın ardından Konya’da hava yeniden soğuyor. Konya’da hava sıcaklığı 10 şubat Perşembe günü eksi 3 dereceyle başlayacak. Ertesi gün yani Cuma günü de hava sıcaklığının eksi 7 derece olması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.