Konya'da görev yapan Uzman Çavuş Ferdi Yardım izne gittiği Ordu'da hayatını kaybetti

Konya'da görev yapan Uzman Çavuş Ferdi Yardım izne gittiği Ordu'da hayatını kaybetti

Konya'da görev yapan ve izne gittiği Ordu'nun Korgan ilçesinde fındık bahçesinde devrilen traktörde ağır yaralanan Uzman Çavuş Ferdi Yardım yaşamını yitirdi. 25 yaşındaki Fevzi Yardım'ın 2 çocuğu babasız kaldı

Uzman çavuş olarak Konya'da görev yapan 25 yaşındakş 2 çocuk babası Ferdi Yardım Ordu'nun Korgan ilçesinde geçirdiği traktör kazasında hayatını kaybetti.

Traktör fındık bahçesine devrildi

Edinilen bilgiye göre Ordu'nun Korgan ilçesi Çiftlik Mahallesi Sırakirazlar Kümeevleri mevkisinde Ferdi Yardım (25) yönetimindeki traktör, fındık bahçesine devrildi. Yamaç olan bahçede devrilerek alt yolda duran traktördeki Ferdi Yardım ağır yaralandı.

Ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede can verdi

Yardım, 112 acil servis ekipleri tarafından Korgan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradaki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Konya'dan memleketine izne gitmişti
Evli ve 2 çocuk babası Ferdi Yardım'ın Konya'da uzman çavuş olarak görev yaptığı ve memleketine izine geldiği öğrenildi.

122.jpg

1222.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.