Konya'da görev başında vefat etmişti! Hemşire Abdurrahman Karataş'ın şehitlik belgesi eşine teslim edildi

Konya'da görev başında vefat etmişti! Hemşire Abdurrahman Karataş'ın şehitlik belgesi eşine teslim edildi

Konya Hadim Devlet Hastanesi’nde görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden ve Sağlık Bakanlığı tarafından görev şehidi kabul edilen Hemşire Abdurrahman Karataş'ın şehitlik belgesi eşi Anakız Karataş'a teslim edildi

Konya'nın Hadim İlçesi Devlet Hastanesi’nde 11 Ocak 2023 tarihinde görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Hemşire Abdurrahman Karataş (33), Sağlık Bakanlığı tarafından görev şehidi kabul edildi. Abdurrahman Karataş adına düzenlenen ‘Şehitlik Belgesi’ İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç tarafından şehidimizin eşine teslim edildi.

hemsire-abdurrahman-karatas-3.jpg

Sağlık çalışanlarının büyük bir özveri ile görev yaptıklarını vurgulayan Prof. Dr. Koç, tüm şehitlerimiz için dua ederek aile bireylerine bir kez daha başsağlığı ve sabırlar diledi.

Genç yaşta eşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını söyleyen Anakız Karataş ise, “Acımız hep taze, eşim hep aklımda. Rabbim devletimize zeval vermesin, bu belge bizler için en büyük onur oldu” diyerek teşekkür etti.

hemsire-abdurrahman-karatas-2.jpg

İl Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen şehitlik belgesi teslim töreninde Personel Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Hakan Çetinkaya ile birlikte şehidin babası da katıldı.

hemsire-abdurrahman-karatas.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.