Konya'da gök yarıldı! Beklenen yağış bir anda bastırdı! O bölgede büyük gürültü koptu

Konya'da gök yarıldı! Beklenen yağış bir anda bastırdı! O bölgede büyük gürültü koptu

Meteorolojinin yağış uyarısı yaptığı Konya’da akşam saatlerinde gök gürültülü sağanak yağış bir anda indi. Selçuklu'nun kuzeyinde adeta gök yarılırken, art arda gürleyen gök alarmların çalmasına neden oldu

Konya’da akşam saatlerinde gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu. Saat 17.45 civarında bir anda inen gök gürültülü kuvvetli yağış trafiği hızlandırdı.

Selçuklu'nun kuzeyinde Tatköy, Sulutas ve Sille arasında adeta gök yarılırken, ilçe genelinde art arda gürleyen gök alarmların çalmasına neden oldu. Yağışlar kent genelinde yerel ve aralıklı olarak etkisini sürdürüyor.

Meteoroloji Konya 8. Bölge Müdürlüğü son hava durumu tahminlerine göre ise Konya'da öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmişti. Beklenen yağış akşamüzeri geldi.

Tahminlerine göre Konya, haftayı yağışlı geçirecek. Aralıklı gök gürültülü sağanak yağışların 1 Temmuz Cuma günü de (yarın) etkili olması beklenirken, 2 Temmuz Cumartesi günü yağışlar yerini güneşli havaya bırakacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.