Konya'da geceleri inşaatlara dadanan hırsız ve malzemeleri satın alan şahıs yakalandı!

Konya’da geceleri inşaatlara girerek demir kesme makineleri, inşaat yapımında kullanılan demir ve malzemeleri çalan ve hırsızlık malzemelerini satın alan 2 kişi polis ekiplerince yakalandı. Hırsız Ejder Ö. tutuklanırken Ali K. hakkında işlem başlatıldı

Konya’da geceleri inşaatlara girerek demir kesme makineleri, inşaat yapımında kullanılan demir ve malzemeleri çalan ve hırsızlık malzemelerini satın alan 2 kişi polis ekiplerince yakalandı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri inşaatlarda yaşanan hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik çalışma başlattı.

SİLLE'DE 3 İNŞAATTAN DEMİR ÇALDI

Erenköy ve Sille Ak Mahallesinde bulunan 3 inşaat alanından toplamda 37.000 TL değerinde Demir Kesme Makinesi, inşaat demiri, teleskopik dikme demiri ve yalıtım malzemesi çalındığı ihbarı üzerine polis ekipleri çalışma başlattı.

İKİ KİŞİ YAKALANDI

Polis ekipleri yaptıkları incelemelerin ardından hırsızlık olayını gerçekleştiren kişinin Ejder Ö. ve hırsızlık malzemelerini satın alan kişinin Ali K. olduğunu tespit ederek şüphelileri Selçuklu ilçesinde bulunan iş yerinde yakaladı.

SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

Ali K.'nin deposundan hırsızlık malzemelesi olan Teleskopik inşaat demirleri, 1 adet demir kesme makinası, yalıtım malzemeleri ve inşaat demirleri bulunarak el konuldu. Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği Ekiplerince kamyonlara yüklenen malzemeler sahiplerine teslim edildi.

HIRSIZ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ejder Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken Ali K. hakkında "suç eşyası satın almaktan" adli ve idari işlem başlatıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.