Konya'da gazinolar yıkılıyor! Sayaçları söküldü, polis ekipleri teyakkuzda

Konya'da gazinolar yıkılıyor! Sayaçları söküldü, polis ekipleri teyakkuzda

Konya'da eğlence mekanlarının bulunduğu bölgede gazinoların yıkılması için nihayet harekete geçildi. KOSKİ su sayaçlarını sökerken, polis ve zabıta ekipleri de herhangi bir olaya karşı olay yerinde konuşlandı

Konya'nın Selçuklu ilçesi Otogar bölgesinde bulunan ve vatandaşların rahatsız olduğu eğlence mekanları ile ilgili yıkım kararı kesinleşti. Belediye tarafından işletmelere tebligat gönderilmişti.

Konya'nın Selçuklu İlçesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi'nde yerleşim yerleri ve öğrenci yurtlarına yakınlığı ile tepkileri toplayan gazinolar nihayet yıkılıyor.

Belediye iş makinelerinin konuşlandığı bölgedeki gazinoların yıkımına başlamak için bugün itibariyle MEDAŞ ve KOSKİ elektrik ve su kesimi yapılmaya başlandı. Konya İl Emniyet Müdürlüğü ve zabıta ekipleri olası bir olaya karşı çalışanlara refakat ederek teyakkuz halinde bekliyor.

Konyalıların uzun zamandır beklediği yıkımın birkaç gün içinde başlayacağı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum