Konya’da garip olay: Caddenin ortasında namaza durdu

Konya’da garip olay: Caddenin ortasında namaza durdu

Konya Otogar Kavşağında bir vatandaş, akşam saatlerinde yoğun trafiğe aldırmadan cadde ortasında namaz kılmaya başladı. Yaşanan olay nedeniyle trafik durma noktasına geldi.

Trafikte Namaz Kıldı, Trafik Durdu

Konya'da bugün mesai bitimi nedeniyle trafiğin yoğun olduğu akşam saatlerinde garip bir olay yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Yolu Otogar Kavşağı Bosna Hersek Mahallesi istikametinde kimliği belirsiz bir şahıs, kalabalık trafiğe aldırış etmeden yol ortasında namaz kıldı. Sürücüler ve vatandaşlar şaşkınlıkla olaya tanık olurken, trafik durma noktasına geldi.

n1.jpg

Samsun'daki Olayı Hatırlattı

Bu olay, daha önce İstanbul'da ve Samsun'da da yaşanmış ve tepkilere yol açmıştı. Samsun'daki olayda namaz kılan kişi, verdiği röportajda iddia üzerine böyle bir girişimde bulunduğunu dile getirmişti. Konya'da yaşanan olayda ise şahsın namaz kılma sebebi bilinmiyor.

n2.jpg

Olay Anı Araç Kameralarına Yansıdı

Olay yerindeki araç kameralarına yansıyan görüntülerde şahıs namaz kılarken etrafındaki vatandaşların şaşkın bakışları dikkat çekiyor. Görüntülerde şahsın namazını bitirdikten sonra kalkıp yoluna devam ettiği de görülüyor.

Sosyal Medyada Tepkiler

Olay sosyal medyada da geniş yankı buldu. Bazı kullanıcılar bu duruma tepki gösterirken, bazı kullanıcılar ise vatandaşın dini inancına saygı gösterilmesi gerektiğini savundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum