Konya'da fuhuş operasyonu

Konya'da fuhuş operasyonu

Aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu kadınlara fuhuş yaptırdıkları iddia edilen suç örgütüne yönelik operasyonda 5 kişi gözaltına alındı- Örgüt üyelerinin telefon konuşmalarında fuhuş yaptırdıkları kadınlar için "kuzu" ifadesini kullanarak şifreli

KONYA (AA) - Konya'da aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu kadınlara fuhuş yaptırdıkları iddia edilen suç örgütüne yönelik operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kentte bir grubun, aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı bilgisi üzerine harekete geçti.

Teknik ve fiziki takipler sonrasında belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapan polis, 1'i kadın 5 kişiyi gözaltına aldı.

İş vaadiyle yurt dışından getirdiği kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları iddia edilen şüpheliler, ifadeleri alındıktan sonra Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

Zanlılar daha sonra adliyeye sevk edildi.

Aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu 5 mağdur kadının ifadesine başvuran polis, örgüt üyelerinin telefon konuşmalarında fuhuş yaptırdıkları kadınlar için "kuzu" ifadesini kullanarak şifreli konuştuklarını belirledi.

Konya'da fuhuş operasyonu

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :