Konya’da film sahnelerini aratmayan operasyon! 186 yıl hapis cezasıyla aranan 9 suçlu yakalandı

Konya’da film sahnelerini aratmayan operasyon! 186 yıl hapis cezasıyla aranan 9 suçlu yakalandı

Konya'da hırsızlık, cinsel taciz, yağma, mala zarar verme, ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma, taşıma ve daha birçok suçtan 10 ila 38 yıla kadar hapis cezası ve yakalama emri bulunan 9 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri film sahnelerini aratmayan operasyonlarda 10 yıldan 38 yıla kadar çeşitli suçlardan kesinleşmiş toplam 186 yıl hapis cezası bulunan 9 kişiyi yakaladı.

“Huzur ve Güven Şehri Konya” ilkesi doğrultusunda görev yapan Konya İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan şahıslar Büro Amirliği Ekipleri başarılı bir operasyona daha imza attı.

Gerçekleştirdiği operasyonda, hırsızlık, cinsel taciz, yağma, mala zarar verme, ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma, taşıma ve daha birçok suçtan aranan, 10 yıldan 38 yıla kadar kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama emri bulunan 9 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

FİLM SAHNELERİNİ ARATMAYAN OPERASYON, POLİSLER KILIK DEĞİŞTİREREK YAKALADI

Konya polisi filmleri aratmayan bir operasyon gerçekleştirdi. Kesinleşmiş 20 yıl hapis cezası bulunan şahsın kaldığı adresi belirlemek için polis ekipleri koski görevlisi kılığına girdi. Binanın su sayaçlarını kontrol etme bahanesiyle aranan şahsın kaldığı daireyi tespit eden polisler şahsı kıskıvrak yakaladı.

TOPLAMDA 186 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN 9 ŞAHIS CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda kesinleşmiş toplamda 186 yıl hapis cezası bulunan 9 kişi cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.