Konya'da feci ölüm! Tonlarca ağırlıktaki mermerin altında kalan 5 çocuk babası Yahya feci şekilde can verdi

Konya'da feci ölüm! Tonlarca ağırlıktaki mermerin altında kalan 5 çocuk babası Yahya feci şekilde can verdi

Konya'da bir mermer işleme atölyesinde çalışan Suriyeli işçi Yahya Ahmet, tonlarca ağırlıktaki mermer plakanın altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti. 41 yaşındaki Ahmet'in 5 çocuğu babasız kaldı

Konya'da mermer işleme atölyesinde çalışan yabancı uyruklu işçi Yahya Ahmet, tonlarca ağırlıktaki mermer plakanın altında kalarak feci şekilde yaşamını yitirdi.

MERMERLERİN ALTINDA KALDI

Olay, öğle saatlerinde merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi'nde bir mermer atölyesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre olay 31 Temmuz günü saat 12:10 sıralarında Tatlıcak Mahallesinde bir mermer atölyesinde meydana geldi. Tonlarca ağırlıktaki mermer plakalar işlenmek ve şekillendirmek için vinç ile alındığı esnada devrilmesi sonucu atölyede işçi olarak çalışan Suriye uyruklu Yahya Ahmet (41) mermer plakaların altında kalarak feci şekilde can verdi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle mermer plakanın altından çıkartılan Yahya Ahmet'in sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından Ahmet'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yahya Ahmet'in evli ve 5 çocuğu olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan soruşturma sürüyor.1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum