Konya'da feci kazada can kaybı arttı! 3 ölü, 4 yaralı

Konya'da minibüsün yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak ağaca çarptığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 1 kişi ölmüştü. Feci kazada ölü sayısı 3'e yükseldi

Konya'da Ticaret Borsası Önünde seyir halinde olan minibüs, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak ağaca çarptı. Kazada sürücü ve araçta bulunan 2 çocuk hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 21.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Adana Çevre Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mobilyacılar istikametine seyir halinde olan 49 AAC 437 plakalı minibüs, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki ağaca çarparak durdu. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalesinde Muharrem A.'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, araçta bulunan ve yaralanan 6 kişi ambulanslarla şehir merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan 12 yaşındaki Yaren A. ve 4 yaşındaki Yiğit Uğur A. da hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesinin ardından kazada hayatını kaybeden 16 yaşındaki Muharrem A.'nın cansız bedeni Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlanırken, kazaya karışan minibüs polis ekiplerinin incelemesinin ardından otoparka kaldırıldı.

Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.

Konya'da feci kazada can kaybı arttı! 3 ölü, 4 yaralı

Konya'da feci kazada can kaybı arttı! 3 ölü, 4 yaralı

Konya'da feci kazada can kaybı arttı! 3 ölü, 4 yaralı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.