Konya'da fabrika yangını! Fırtına alevleri büyüttü

Son dakika haberine göre Konya'da bir mobilya fabrikasında çıkan yangın kentte etkili olan fırtınanın da etkisiyle hızla büyüdü. Olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibinin 1 saatlik müdahalesiyle yangın söndürüldü

Konya'nın Karatay İlçesinde bir mobilya fabrikasında çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdü. Alevlerin sardığı binadaki yangın itfaiye ekiplerinin 1 saatlik müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

Yangın, saat 17.30 sıralarında Konya'nın Karatay ilçesi bağlı Hacı Yusuf Mescit Mahallesi Uyanık Sokak üzerinde bulunan bir mobilya fabrikasında çıktı. Saatte 70 kilometreyi bulan rüzgarın da etkisiyle alevler hızla büyüdü.

Edinilen bilgiye göre, fabrikanın çatısından alevlerin yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etti. Polis ekipleri de çevrede oluşabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı geniş güvenlik önlemleri aldı.

Ekiplerin 1 saatlik çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangında soğutma çalışmaları devam ederken, çıkış sebebi araştırılıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.