Konya'da faaliyet yürüten DEAŞ üyesi yakalandı

DEAŞ terör örgütünün Konya'daki faaliyetlerini yürüten bir kişi, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde yakalanarak adli makamlarca tutuklandı

Konya'da DEAŞ terör örgütünün, faaliyetlerinin tespit ve deşifresine yönelik TEM Şube Ekiplerinin yaptığı çalışmalar kapsamında, örgüt adına faaliyetler yürüten ve 6 yıl 8 ay hapis cezası ile aranan Salih B. yakalanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, DEAŞ terör örgütünün Konya'daki faaliyetlerinin tespit ve deşifresine yönelik Konya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde, örgüt adına Konya'da faaliyette bulunan bir kişinin olduğu tespit edildi.

Terör örgütüne üye olmaktan 26 Aralık 2019 tarihinde TEM Şube Müdürlüğünce işlem yapılan, aynı dosya çerçevesinde DEAŞ silahlı terör örgütüne üye olma suçundan 6 yıl 8 ay hapis cezası ile cezalandırılması ve hükmen tutuklanması amacıyla yakalama emri çıkartılan DEAŞ üyesi firari sanık Salih B. polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalandı.

Gözaltına alınan Salih B. emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.