Konya'da evlerin su sayaçlarını çalan hırsızı kamera kayıtları ele verdi!

Konya'da art arda gelen sayaç hırsızlıklarının faili belli oldu. Son olarak Fetih Caddesi ve Mengene Mahallesi'nde evlerin sayaçlarının çalınmasının ardından kamera görüntülerini inceleyen polis Ramazan Ü.'yü yakaladı. Zanlı mahkemece cezaevine gönderildi

Konya'da art arda gelen su sayacı hırsızlıklarının faili belli oldu. Konya'da evlerin su sayaçlarını çalan hırsız polis ekiplerinin bölgedeki kameraları görüntülerinden tespit edilerek yakalandı. Daha önce de aynı suçu işlediği tespit edilen Ramazan Ü. tutuklandı.

KARATAY'DA EVLERİN SU SAATLERİNE DADANDI

Konya'nın Karatay ilçesi Fetih Caddesi ve Mengene Mahallesi'ndeki evlerin su sayaçlarının çalınması ihbarı ile polis ekipleri harekete geçti. Bölgede yapılan çalışmalar ve kamera görüntüsü incelemesinde hırsızın daha önce de benzer suçlardan işlem gördüğü tespit edildi.

HIRSIZIN KİMLİĞİ KAMERA KAYITLARINDAN TESPİT EDİLDİ

Yapılan 52 saatlik kamera görüntüsü analizlerinde tespit edilen üç hırsızlık olayında da eşgal ve kıyafetin aynı olmasından yola çıkan Karatay Suç Önleme Ve Soruşturma Büro Amirliği Ekipleri hırsızlık olayını gerçekleştiren şahsın Ramazan Ü. olduğunu tespit etti.

SAYAÇ HIRSIZI CEZAEVİNDE

Polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan Ramazan Ü. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

99-001.jpg999.jpg9-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.