Konya’da evinde 20 araç hoparlörü, 7 oto teybi ve malzemeleriyle yakalanan hırsız tutuklandı

Konya'da evinde çalıntı 20 adet araç hoparlörü, 7 adet oto teybi ve arabalardan çalınan çeşitli malzemelerle yakalanan hırsız, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. İhbara konu olan 2 hoparlör sahiplerine teslim edildi

Konya polisi hırsızlara göz açtırmıyor. Ekipler bir araçtan hoparlör çalındığı ihbarı üzerine harekete geçti. Kentte otomobillerden hoparlör, teyp ve çeşitli malzeme çalan hırsız polis ekipleri tarafından evinde yakalandı. K.B. isimli hırsız çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, çalıntı hoparlörlerden ikisi sahiplerine teslim edildi.

ARACIN CAMINI KIRIP HOPARLÖRLERİ ÇALDI

Edinilen bilgiye göre, Konya polisi hırsızlara karşı yürüttüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekipler bir araçtan hoparlör çalındığı ihbarı üzerine harekete geçti.

İhbarı değerlendiren asayiş ekipleri, kapıları kilitli olarak park halinde duran bir aracın sol ön camını kırarak araçtaki 2 hoparlörü çaldığını tespit ettiği hırsızı ikametinde yakaladı.

HIRSIZIN EVİNDE ÇALINTI MALZEMELER YAKALANDI

Şüphelinin ikametinde yapılan aramada ihbara konu 2 adet hoparlör ile yine çalıntı olduğu tespit edilen 20 adet araç hoparlörü, 7 adet oto teybi ve arabalardan çalınan çeşitli malzemeler ele geçirildi.

HOPARLÖR HIRSIZI TUTUKLANDI

Çalıntı malzemelere emniyet güçleri tarafından el konulurken, 2 adet hoparlör ihbar sahibine teslim edildi. Çaldıklarıyla birlikte emniyete getirilen K.B.'nin gözaltına alındığı ve adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.