Konya'da ev yangını! Anne ve 2 çocuğu son anda kurtarıldı

Konya'da ev yangını! Anne ve 2 çocuğu son anda kurtarıldı

Konya Meram'da iki katlı müstakil evin üst katında yangın çıktı. Yabancı uyruklu anne ile iki çocuğu son anda kurtarıldı

Konya'nın Meram ilçesinde iki katlı müstakil evin üst katında çıkan yangında dumandan etkilenen yabancı uyruklu anne ile iki çocuğu, itfaiye ekipleri tarafından son anda kurtarıldı. Dumandan etkilenen anne ve çocukları hastaneye kaldırıldı.

Yangın, merkez Meram ilçesi Kamışlı Sokak üzerinde bulunan iki katlı müstakil evde çıktı. Evin üst katına oturan yabancı uyruklu ailenin kaldığı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, evde bulunan anne ve iki çocuğunu dışarıya çıkardı. Dumandan etkilenen anne ile 2 çocuğu ambulansla şehir hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Anne ve çocuklarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İtfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Konya'da ev yangını! Anne ve 2 çocuğu son anda kurtarıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.