Konya'da ev ve samanlık alev alev yandı! Alevlerin arasında kalan Abdullah Ustaoğlu ağır yaralandı

Konya son dakika haber! Seydişehir'de çıkan yangında bir ev ve bitişiğindeki samanlık alev alev yandı. Hayvanlarını kurtarmak isterken alevlerin arasında kalan Abdullah Ustaoğlu ağır yaralandı, ev ve samanlık ise kullanılamaz hale geldi

Konya’nın Seydişehir ilçesinde bir ev ve bitişiğinde bulunan samanlıkta yangın çıktı. Alev ve dumanların sardığı besi damındaki hayvanlarını kurtarmak isteyen 66 yaşındaki Abdullah Ustaoğlu ağır yaralandı.

EV VE SAMANLIK BİR ANDA YANMAYA BAŞLADI

Korkutan yangın, Konya'nın Seydişehir ilçesi Taraşçı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Abdullah Ustaoğlu'na (66) ait besi damının ev ve samanlık kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

ALEVLERİN ARASIND KALAN ABDULLAH USTAOĞLU AĞIR YARALANDI

Yangını fark edenler tarafından itfaiyeye haber verildi. Bu sırada besi damının ahır kısmında bulunan hayvanlarını kurtarmak için alevlerin arasına dalan Abdullah Ustaoğlu, alevlerin arasında kalarak ağır yaralandı. Çevreden gelen vatandaşlar tarafından ahırdan çıkartılan Ustaoğlu, özel bir araçla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

USTAOĞLU KONYA ŞEHİR HASTANESİNE SEVK EDİLDİ

Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı Ustaoğlu, Konya Şehir Hastanesine sevk edildi. Konya Büyükşehir İtfaiyesi ve Orman İşletmesine ait itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili araştırma devam ediyor.

aw679639-01.jpgaw679639-02.jpgaw679639-04.jpgaw679639-06.jpgaw679639-05.jpgaw679639-03.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.