Konya'da etliekmekçide başından vurulan Mehmet Aksöz öldü! 1 ağır yaralı

Konya'da bir etliekmekçide çıkan silahlı kavga sonrası ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 şahıstan Mehmet Aksöz tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Konya'da geçtiğimiz cuma günü bir etliekmekçide çıkan silahlı kavgada başından vurularak ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mehmet Aksöz tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti, çenesinden vurulan Ulgar A.'nın tedavisi devam ediyor.

ETLİEKMEKÇİDE SİLAHLI KAVGA

Olay, 19 Mayıs Cuma günü saat 16.00 sıralarında Konya'nın Karatay ilçesi Selim Sultan Mahallesi Söğütpınar Sokak üzerinde bulunan bir etliekmek fırınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada 7 adet suç kaydı olan Mehmet Aksöz (50) baş kısmından, 26 adet suç kaydı olan Ulgar A. (46) çene kısmından tabancayla vurularak ağır yaralandı.

SUÇ DOSYALARI KABARIK ÇIKTI

Yaralılar Konya Şehir Hastanesine kaldırarak tedavi altına alındı. Olay sonrası Konya İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan 2 kişinin kasten yaralama, hırsızlık, yağma gibi çeşitli suçlardan 45 adet suç kaydı olan Yahya A. (17) ve 27 adet suç kaydı olan Mehmet Y.'nin (26), olduğunu belirledi.

3 ARAÇ DEĞİŞTİRSELER DE POLİSTEN KAÇAMADILAR

Olaydan sonra 3 araç değiştirdikleri tespit edilen şüpheliler, Kulu ilçesi Celep Mahallesinde saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MEHMET AKSÖZ HATAYINI KAYBETTİ

Öte yandan, Konya Şehir Hastanesinde tedavi gören yaralılardan Mehmet Aksöz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.