Konya'da esnaf ve sanatkârlar dev iftarda buluştu

Konya'da esnaf ve sanatkârlar dev iftarda buluştu

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği tarafından Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftar programı Konya protokolü ve esnafı buluşturdu

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği tarafından Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftar programı Konya protokolü ile esnafları esnaf sofrasında bir araya getirdi.

İftar öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti ve iftar duası ile başlayan Programda katılımcılara hitaben konuşma gerçekleştiren Konya Valisi Vahdettin Özkan, ‘‘Bütün şehri kenetleyen esnafımız alın teriyle rızkının peşinde koşarken aynı zamanda medeniyetimizin ve kültürümüzün taşıyıcılarıdır. Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Muharrem Karabacak, esnafın teveccühüne mazhar olmuştur ve esnafımızın bir sorunu olduğu zaman koşarak bizlere getirmektedir. Büyükşehir Belediyemiz olsun İlçe Belediyelerimiz olsun esnafımızla beraber esnafımızın önünü açacak esnafımızın faaliyetlerine yardımcı olma noktasındaki çalışmalarını takdirle yâd ediyoruz. Milletvekillerimizin esnafımızla dayanışmasından büyük bir memnuniyet olduğunu ifade etmek istiyorum. Bu dayanışma güzel bir örneklik teşkil etmektedir’’ dedi.

Resim

Vali Özkan, köklü Türk medeniyetinin gelecek nesillere aktarılmasında esnafımızın büyük katkısının olduğunu vurgulayarak, ‘‘Şehrimizin maddi olarak kalkınması önemli ama manevi olarak da bu medeniyetin teminatıdır esnafımız. Küresel olarak dünya ile rekabet içinde olan bir Konya ekonomisinden bahsediyorsak bu başarıyı yazan sanayiciler de esnaf mektebinin yetiştirdikleridir" diye konuştu.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen esnaf iftarında Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Tahir Akyürek, Konya Milletvekilleri Gülay Samancı, Hacı Ahmet Özdemir, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Ayşe Türkmenoğlu, Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, Konya Bölge Adliye Başsavcısı Abdullah Gündüz, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Babür Özçelik, KOP Dairesi Başkanı Mahmut Sami Şahin, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Mustafa Gürbüz ve Adnan Bahçeci, MHP İl Başkanı Remzi Karaaslan, BBP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Atasagun, Konya Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör, Göç İdaresi İl Müdürü Zeki Afşin Buzcu, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Ticaret İl Müdürü Mustafa Çağlayan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vehbi Konarılı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Ulaştırma Daire Başkanı Hasan Görgülü, Selçuklu İlçe Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Başkanları, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Muharrem Karabacak, yönetim kurulu üyeleri, KONESOB'a bağlı oda Başkanları, esnaflar ve protokol üyeleri katıldı.

Bir 1 kişi, ayakta, oturuyor ve iç mekan görseli olabilir

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

Bir 6 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

Resim

Resim

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum