Konya'da esnaf eylemi sanılan olay aslında tiyatro çıktı

Konya'da esnaf eylemi sanılan olay aslında tiyatro çıktı

Konya'da bugün yapılan eylemin asıl amacı ortaya çıktı. Pandemi nedeniyle kapalı olan işyeri işletmecilerinin eylem yaptığı düşünülürken gerçeğin öyle olmadığı tüm çıplaklığıyla görülmüş oldu.

Çok yüksek riskli iller arasında yer alan tüm şehirlerde olduğu gibi kısıtlamaların uygulandığı Konya'da geçtiğimiz günlerde bazı esnaflar sandalye yakmış ve ardından Konya Valisi Vahdettin Özkan'la görüşmek istemişlerdi.

Bu gelişmelerin ardından bugün Konya'da yine bir eylem vardı. Esnaf eylemi sanılan ve sosyal medyada da bu şekilde lanse edilen olayın parti propagandası olduğu ortaya çıktı.

Sağlık Bakanlığı'nın Dünya Sağlık Örgütü'nün tavsiyeleri doğrultusunda İçişleri Bakanlığı'na bildirdiği öneriler sonrasında tüm dünyada olduğu gibi salgının önüne geçmek için aldığı önlemler Türkiye'de de tatbik ediliyor.

Salgınla 1 yıldır mücadele veren Türkiye'de mekanların kapalı olmasına rağmen yüksek vaka sayılarına ulaşılması sebebiyle tedbirler farklı yöntemlerle denenmeye devam ediyor.

Çok zorunlu ihtiyaçlar dışında vatandaşların yeni normal hayatla yaşamlarını idame ettirmesi için çalışmalar yürüten Türkiye'de devletin bu çabaları da bazı kesimler tarafından farklı şekilde provokasyona maruz kalıyor.

Konya'da bugün esnaflar tarafından yapıldığı düşünülen eylemin arkasından Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları çıktı.

Eylemde gençlik kollarını kullanan partinin böyle bir provokasyona neden alet olduğu ise gizemini halen koruyor. Bazı haber ajansları ise eylemdeki söylemler ve açılan dövizlerden şüphelenmeden haberi nasıl servis ettiği ise diğer bir merak edilen konu olarak göze çarptı.

chp-genclik-kollari-eylem.jpg

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Antalya'da yine CHP il başkanının gözleri önünde yaşanan rezaletle birlikte partinin de nasıl kirli eylemlere kalkıştığı da tüm çıplaklığıyla gözler önüne serilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.