Konya'da eski kocadan vicdansız hareket! Evi satıp çocukları ve annesini sokağa attı

Konya'da eski kocadan vicdansız hareket! Evi satıp çocukları ve annesini sokağa attı

Konya’da yaşayan Mesudiye Turhan, 10 yıl önce boşandığı eşinin evi satması üzerine evden çıkartıldı. Bina önüne atılan eşyaları yanına çadır kuran Turhan, “Ben temizliğe giderek, tırnaklarımla kazıyarak bu evin parasını ödedim evimi geri istiyorum” dedi

Konya’da yaşayan 48 yaşındaki Mesudiye Turhan, 10 yıl önce boşandığı eşinin evi satması üzerine geçtiğimiz hafta evden çıkartıldı. Eski eşi Yaşar Sağlam kendisine yeni bir aile kurarken Mesudiye Turhan 3 çocuğuyla, temizliğe giderek kazandığı parayla yaşama tutundu.

İddiaya göre Yaşar Sağlam eski eşi ve çocuklarının oturduğu kendi üzerine olan, Karatay ilçesi Sakıyakup Mahallesindeki evi satarak Mesudiye Turhan ve çocuklarını 12 Ağustos günü, icra memurları aracılığıyla evden çıkarttırdı.

"BEN EVİMİ GERİ İSTİYORUM”

Günlerdir apartmanın önüne çadır kuran ve devletin verdiği tüm yardım desteğini de geri çeviren Turhan, “Ben temizliklere giderek, tırnaklarımla kazıya kazıya bu evin parasını ödedim. Benim evimi nasıl satar, beni nasıl dışarıya koyar. Ben evimi geri istiyorum” dedi.

3 ÇOCUĞU İLE ANNELERİNİ SOKAĞA ATTI
Mesudiye Turhan 28 yıl önce hayatını Yaşar Sağlam ile birleştirdi. Çiftin bu evliliklerinden 3 çocukları dünyaya geldi. Çift anlaşamamaları üzerine 10 yıl önce boşandı. Sağlam kendisine yeni bir aile kurdu, Turhan ise çocukları ile yaşamaya devam etti. İddiaya göre Yaşar Sağlam eski eşi ve çocuklarının oturduğu kendi üzerine olan evi satışa çıkardı. Evin satılması üzerine de Turhan ve çocukları 12 Ağustos günü icra memurları aracılığıyla evden çıkartıldı.

Mesude Turhan'ın, sosyal hizmetler tarafından maaş bağlanan, kaymakamlığın, valiliğin 'otele yerleştirelim, ev tutalım' gibi isteklerin tamamını da geri çevirdiği öğrenildi.

Gözü yaşlı kadın, "Bu ortak evimizdi. Ben yıllarca temizliğe giderek, tırnaklarımla kazıya kazıya bu evin parasını ödedim. Bu evde benimde hakkım var. Ev onun üzerine olunca başkasına satıp tapuyu devretmiş. O sefasını sürerken ben çocuklarımla kapının önüne atıldım. Ben evimi geri istiyorum. Alıncaya kadar da buradan gitmeyeceğim. Devletimiz her türlü desteği vereceğini söylüyor. Ama ben bu evimi istiyorum, adalet istiyorum. Ben hakkım olanı istiyorum" dedi.

Komşularının ve çevredeki vatandaşların getirdiği yemekleri yiyen Mesudiye Turhan, rahatsızlandığı zaman ise kaymakamlık görevlileri tarafından tedavisi için hastaneye götürülüyor.

1.jpeg

3.jpg6.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.