Konya'da eş zamanlı silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonu! 3 gözaltı

Konya'da eş zamanlı silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonu! 3 gözaltı

Konya’nın Beyşehir İlçesinde silah kaçakçılığı yapanlara yönelik eş zamanlı operasyonda, çok sayıda silah ve mühimmatı yasa dışı yollarla sattıkları tespit edilen 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Konya’nın Beyşehir İlçesinde Cumhuriyet Başsavcılığı, silah kaçakçılığı yapanlara yönelik soruşturma başlattı. Şafak vakti yapılan eş zamanlı operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat sattıkları tespit edilen 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen silah kaçakçılığına yönelik yapılan çalışmalarda, emniyet güçlerinin yaptığı teknik takip ve uygulamalar neticesinde bazı şahısların yasa dışı silah ve mühimmat sattığı tespit edildi.

“ÇOK SAYIDA YASA DIŞI SİLAH VE MÜHİMMAT SATMIŞLAR”

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 3 şahsın ruhsatsız silah ve mühimmat satışı yaptığı tespit edilerek şahısların, 2 adet 7.65 mm çaplı Tüfek, 3 adet 9 mm çaplı tabanca ve 27 adet 7.65 mm çaplı fişek satışı yaptıkları bilgisine ulaşıldı.

Başka tabancaların ve fişeklerin ele geçirilmesine yönelik ikamet ve iş yerlerine eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda yasadışı silah ticareti yaptığı tespit edilen 3 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 3 şahıstan 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 1 şahıs ise tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.