Konya’da en sessiz Aralık!

Konya’da en sessiz Aralık!

Konya'da her yıl yerli ve yabancı turistlerle dolup taşan Mevlana meydanı en ıssız Aralığı yaşıyor

İçişleri Bakanlığı tarafından son açıklanan korona virüs tedbirleri kapsamında hafta sonu tüm gün getirilen sokağa çıkma kısıtlamasının akşam 21.00 itibariyle başlamasıyla Konya'da da cadde ve meydanlar boş kaldı.

İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgeyle Türkiye genelinde Cuma akşamı 21.00'den Pazartesi sabahı saat 5.00'a kadar kısıtlama getirilmesinin ardından kısıtlamanın kapsamı genişletildi. Açıklanan genelgeyle sokağa çıkma kısıtlaması hafta içi her gece 21.00 - 05.00 saatleri arasında uygulanacak. Dün akşam saat 21.00 itibariyle kısıtlamasının başlamasıyla Konya'da cadde ve meydanlar boş kaldı. Şehir merkezinin önemli noktalarının yanı sıra Mevlana Meydanı, Alaaddin Bulvarı'nda da sessizlik hakim oldu. Denetimlerde izinsiz dışarı çıkanlara cezai işlem uygulanacak. Kısıtlama Pazartesi saat sabah 05.00 itibariyle sona erecek.

Konya’da en sessiz Aralık!

Konya’da en sessiz Aralık!

Konya’da en sessiz Aralık!

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.