Konya'da elektrik kesintisi olmaması için MEDAŞ ve Türk Telekom ekipleri sahadan geri durmuyor

Konya'da elektrik kesintisi olmaması için MEDAŞ ve Türk Telekom ekipleri sahadan geri durmuyor

Türkiye'de yaşanan planlı kesintilerden etkilenen Konya'da sanayi tesislerinde yaşanan elektrik kesintilerinin yerleşim birimlerinde olmaması için MEDAŞ ekipleri sahadaki görevlerine devam ediyor.

Yoğun kar yağışı nedeniyle Konya'da ekipler olumsuzluk yaşanmaması için sahadaki görevlerini sürdürüyor. Şehirde tüm birimler teyakkuz halinde.

Duran kar yağşının ardından buzlanma, çığ gibi olaylara anında müdahale eden ekiplerin izinleri kaldırılmış durumda.

Uzun yıllar sonra yoğun kar yağışı alabilen Konya'da son 1 haftada sanayi tesislerinde planlı elektrik kesintileri yaşanıyor. Kesintilerin şehir merkezinde ve yerleşim yerlerinde yaşanmaması için MEDAŞ ekipleri de dağlarda ve kırsal bölgelerde mesailerine devam ediyor.

MEDAŞ'a bağlı 77 araç ve 283 teknik personel enerji konusunda sorun yaşanmaması için mesailerine aralıksız devam ediyor.

Ayrıca Türk Telekom ekipleri de şehirde iletişimin kesintisiz olması için sürekli kontrollerini sürdürüyor. Türk Telekom'a bağlı 41 personel, 20 araç ile olumsuzluklara müdahale ediyor.

konya-ekipler.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.