Konya’da eğlence mekanındaki Yücel Özdemir cinayeti ile ilgili yeni detaylar! 2 kardeş tutuklandı

Konya’da eğlence mekanındaki Yücel Özdemir cinayeti ile ilgili yeni detaylar! 2 kardeş tutuklandı

Konya Akşehir'de bir eğlence mekanında çıkan kavgada 44 yaşındaki Yücel Özdemir'in bıçaklanarak hayatını kaybettiği olayın şüphelisi Kamil S. ve kardeşi Yunus S. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahıslar arasında daha önceden husumet olduğu öğrenildi

Konya'nın Akşehir ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan bıçaklı kavgada Yücel Özdemir'in yaşamını yitirdiği olayın şüphelisi 2 kişi sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KASADA TARTIŞMAYA BAŞLADILAR

Edinilen bilgiye göre, İstasyon Mahallesi Mahrukatçılar Sitesinde bulunan eğlence mekanına kardeşi Yunus S. (30) ile giden Kamil S. (32) daha önce aralarında husumet bulunan 44 yaşındaki Yücel Özdemir ile hesap ödemek için gittiği kasada karşılaşınca tartışmaya başladı.

SUSTALI İLE AĞIR YARALANDI, HASTANEDE CAN VERDİ

Küfürlü başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Kamil S. üzerinde bulunan sustalı olarak tabir edilen bıçakla Yücel Özdemir'i bıçakladı. Vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Yücel Özdemir, kaldırıldığı Akşehir Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İKİ KARDEŞ KISKIVRAK YAKALANDI

Olayın ardından cinayet şüphelisi Kamil S. ve kardeşi Yunus S. gözaltına alındı. Olayın ardından soruşturma başlatan Cumhuriyet Savcısı olay yerinde Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekibi ile birlikte inceleme yaptı, delilleri topladı.

'KASTEN ÖLDÜRME' SUÇUNDAN TUTUKLANDILAR

Gözaltına alınan şüpheliler Kamil S. ile kardeşi Yunus S. "Kasten öldürme" suçundan adliyeye sevk edildi. Adliyedeki sorgusu tamamlanan şüphelilerin tutuklama talebi ile sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Akşehir Cezaevine gönderildiği bildirildi.

Konya’da eğlence mekanında 1 kişinin öldüğü olayla ilgili 2 kişi tutuklandı

Fotoğraf açıklaması yok.Fotoğraf açıklaması yok.Fotoğraf açıklaması yok.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.