Konya'da eğlence mekanı baskını! Kovid tedbirlerini hiçe sayan 55 kişiye ceza

Konya'da eğlence mekanı baskını! Kovid tedbirlerini hiçe sayan 55 kişiye ceza

Konya'da polis ekiplerinin Selçuklu ilçesindeki bir eğlence mekanında, Kovid-19 tedbirlerine uyulmadığı ve faaliyet gösterildiği ihbarı üzerine düzenlediği baskında 55 kişiye sosyal mesafe kuralı ile sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden cezai kesildi

Konya'nın Selçuklu ilçesinde eğlence mekanları kural yasak tanımıyor. Yine ihbar, yine baskın.. Kovid-19 tedbirlerini ihlal ederek eğlence mekanına giden 55 kişiye para cezası verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Selçuklu ilçesindeki bir eğlence mekanında, Kovid-19 tedbirlerine uyulmadığı ve faaliyet gösterildiği ihbarını aldı.

Ekipler, iş yerine yaptıkları baskında, içerideki 55 kişiye sosyal mesafe kuralı ile sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden cezai işlem uyguladı.

Ruhsatsız faaliyet gösterdiği tespit edilen iş yerinde izinsiz çalıştırılan 38 kişiye de "Kimlik Bildirme Kanununa Muhalefet" suçundan işlem yapıldı.

Daha önceden mühürlenen ancak kurala uymayıp iş yerini tekrar açtan sorumlu hakkında da "mühür bozma" suçundan adli işlem başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.