Konya'da duvarı delip çalınan 4 kilo altının yeri bulundu! Piyasa değeri 2.5 milyon lira

Konya’da geçtiğimiz günlerde kuyumcu dükkanının duvarını delerek 4 KG. altın çalan ve sonrasında altınların bir kısmını eşine sattıran şüpheli ve 2 kadın yakalanmıştı. Altınların yeri de bulundu.

Konya’da 21 Mart Pazartesi günü bir şahıs kuyumcunun yan tarafındaki boş iş yerinin duvarını delerek yaklaşık 2.5 milyon TL değerinde altını çalarak kayıplara karışmıştı.

Araştırmalarını derinleştiren polis ekipleri izlediği 93 iş yerine ait 22 günlük güvenlik kameraları görüntülerinde şüpheliyi yürüyüşünden tanıyarak tespit etti.

Şüphelinin karısı ile arkadaşını da altınların bir kısmını sattığını güvenlik kameralarından tespit ederek soygunu işleyen H.C.K. (30) ve altınları satan S.K. (23) ve D.D.S. (25) yakalanarak gözaltına alındı.

Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri yaptıkları incelemelerde, çalınan altınların soygunu gerçekleştiren şüphelinin evinin çatısında sakladığını tespit etti.

Yapılan araştırmalar sonucunda H.C.K.’nın evinin çatısından 14 ayar 3.800 kg. ve 22 ayar 213 gram ziynet eşyası bulunarak sahibine teslim edildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden H.C.K. tutuklandı.

whatsapp-image-2022-03-30-at-09-51-37.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.