Konya'da 'dur' ihtarına uymayan eroin yüklü araç dehşet saçtı! 3'ü polis 7 kişi yaralandı!

Konya'da 'dur' ihtarına uymayan araç 3 polisi yaralayıp kaçtı! 60 kilometre kovalamaca sonunda kaza yapınca yakalanan araçtan 25 kilo eroin çıktı. Zehir tacirlerinin çarptığı araçtaki 4 kişi de yaralandı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı

Konya girişindeki polis çevirmesinde 'dur' ihtarına uymayan araç 3 polisi yaralayıp kaçtı. 60 kilometre kovalamaca sonunda kaza yapınca yakalanan araçtan 25 kiloya yakın eroin çıktı. Zehir tacirlerinin çarptığı araçtaki 4 kişi de yaralandı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı

Huzur ve Güven Şehri Konya ilkesini benimseyen Konya il Emniyet Müdürlüğü, zehir tacirlerine yapılan operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcıları tarafından piyasaya sürülmek üzere hazırlanan uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesine yönelik yapılan operasyonda yaklaşık 25 kilo eroin ele geçirildi.

60 kilometre kovalamaca

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan sokak satıcılarına yönelik detaylı çalışmalar neticesinde yapılan operasyonda, Konya girişinde 1 araç polis ekipleri tarafından durduruldu. Uygulama noktasından kaçmaya başlayan aracı polis ekipleri 60 kilometre takip etti.

3 polisi yaralayıp kaçarken kaza yapıp 4 vatandaşı yaraladılar

3 polis memurunu hafif şekilde yaralayarak kaçmaya çalışan şahıslar kovalamaca esnasında yolda seyir halindeki başka bir araca çarparak araçtaki 4 kişinin de yaralanmasına neden oldu.

48 parça halinde yaklaşık 25 kg eroin ele geçirildi

Yaşanan kovalamacanın ardından yakalanan aracın yakınlarında 48 parça halinde 24,600 gram eroin ele geçirildi.

Araç içerisinde bulunan 2 şüpheli yakalanarak Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.

uu.jpg

Kaynak:Memleket

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.