Konya'da düğünde silah atıldı ihbarına giden polislere saldırı! 8 kişi gözaltına alındı

Konya'da düğünde silah atıldı ihbarına giden polislere saldırı! 8 kişi gözaltına alındı

Konya'da düğünde havaya silah sıkan ve ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine saldırarak mukavemet gösteren 8 kişi gözaltına alındı.

Konya'nın Karatay ilçesinde, düğünde havaya silah sıkıldığı ihbarı üzerine gelen polisler havaya ateş ettiğini tespit ettikleri şahsı gözaltına aldı, silahına da el koydu. Bu sırada düğündeki polise saldırarak, mukavemet gösteren toplam 8 kişi gözaltına alındı.

Düğünde gözaltına alınan şahıslardan 3 adet kartuş, 1 adet ahşap sopa, 1 adet bıçak ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

konyapolisesaldiri.jpg

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılı yazılı açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

İlimiz Karatay ilçesi Hacıveyiszade Mahallesi Halit Dikmen Sokak’taki bir düğün merasiminde silah atıldığı ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edilmiş, av tüfeği ile ateş ettiği tespit edilen bir kişinin silahına el konularak şahıs gözaltına alınmıştır.

Bu esnada düğünde bulunan bir grubun polis ekibine fiziki saldırıda bulunarak mukavemet göstermesi üzerine bölgeye takviye ekip sevk edilmiş, orantılı güç kullanmak suretiyle av tüfeği ile atış yapan şahıs ile birlikte toplam 8 kişi gözaltına alınmış, gözaltına alınan şüphelilerden 3 adet kartuş, 1 adet ahşap sopa, 1 adet bıçak ve çok sayıda fişek ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili olarak çok yönlü tahkikat başlatılmış olup Huzur ve Güven Şehri Konya'mızda halkımızın huzur ortamının bozulmasına asla müsaade edilmeyecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

konyapolissaldiri.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum