Konya'da düğün salonu balkonundan düşen çocuk ağır yaralandı!

Konya'da düğün salonu balkonundan düşen çocuk ağır yaralandı!

Konya'nın Kulu ilçesinde bir düğün salonunun balkonundan beton zemine düşen çocuk ağır yaralandı. İlk kontrollerde vücudunda kırıklar, kafasında yaralanma ile beyin kanaması olduğu belirlenen 6 yaşındaki çocuk ambulansla Konya'ya sevk edildi

Konya'nın Kulu ilçesinde bir düğün salonunun balkonundan beton zemine düşen çocuk ağır yaralandı.

DÜĞÜN SALONUNUN BALKONUNDAN DÜŞTÜ

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir düğüne davetli olarak giden ailenin 6 yaşlarındaki E.B. isimli çocuğu, düğün salonunun balkonunda oyun oynadığı sırada dengesini kaybetti. Beton zemine düşen çocuk ağır yaralandı.

BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Yaralı çocuk çevredekilerin yardımıyla otomobille Kulu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Yapılan ilk kontrollerde çocuğun vücudunda kırıklar, kafasında yaralanma ile beyin kanamasının olduğu belirlendi.

KONYA'DA AMELİYATA ALINDI

Kontrollerin ardından çocuk ambulansla Konya'ya sevk edildi. Çocuğun Konya'da sevk edildiği hastanede ameliyata alınarak tedavisine başlandığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.